Sta je graag in de keuken om te experimenteren met de lekkerste taarten, noteer dan 14 april 2019 in je agenda en schrijf je alvast in!

 

Wat is de bedoeling?


Iets nieuws voor Graft: “Héél Graft bakt”.


De bedoeling is dat enthousiaste taartenbakkers van Graft en omstreken hun lekkerste taart thuis bakken en om 15.00 uur presenteren aan een deskundige jury in het Dorpshuis.

Laat je fantasie de vrije loop, want alle soorten en maten taarten zijn van harte welkom!


Wie de mooiste, lekkerste en origineelste taart meebrengt zal worden verkozen tot de beste taartenbakker van Heel Graft en Omstreken 2019!

Eigenlijk is het heel simpel, inschrijven, thuis een heerlijke taart bakken, laten proeven door de jury en ervandoor gaan met de titel.

Inschrijven kan via inschrijfformulier of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Elke deelnemer krijgt sowieso een leuk aandenken aan “Héél Graft e.o. bakt”
Het belooft een gezellige middag te worden waar ook het publiek mag proeven van de heerlijke taarten met koffie en thee. En als afsluiting van het “taartenfeest” kan er gezellig geborreld worden in Dorpshuis Onder de Boom met een hapje en een drankje. Wij hebben er in ieder geval zin in en kunnen niet wachten om alle taartenbakkers, supporters en belangstellenden te ontvangen op zondag 14 april in Dorpshuis Onder de Boom in Graft.

 

De juryleden zijn vakmensen uit het (banket)bakkersvak en zullen een eerlijk commentaar geven op alle taarten.